Totul despre sezonul 15 al serialului Anatomia lui Grey

In sfarsit o veste buna pentru fanii serialului Anatomia lui Grey. Sezonul cu numarul 15, actualmente difuzat pe platforma urmeaza sa fie difuzat si pe canalul ABC. Niciun alt serial medical nu a numarat atatea episoade pana in prezent.

Avem tendinta sa spunem ca nu marimea conteaza dar sa nu ne mintim, uneori conteaza. Cu cat aventurile lui Meredith Grey, ale lui Bailey, Jackson si Owen sunt mai lungi, cu atat mai bine, noi nu ne suparam…

Un sezon 15 extra-lung al serialului Anatomia lui Grey
Sezonul cu numarul 15 al serialului Anatomia lui Grey revine in forta in cateva zile. Si, astfel, va deveni cel mai lung serial medical din istoria televiziunii depasindu-l pe E.R, cele 15 sezoane ale sale si 331 de episoade. Serialul creat de Shonda Rhimes vrea sa depaseasca acest record deoarece ABC a anuntat deja ca intentioneaza sa il prelungeasca.

Va avea cu trei episoade in plus pentru un total de 25 de episoade. In toata istoria serialului doar trei sezoane au durat atat de mult (2, 3 si 11). Sezonul 2 a depasit aceasta durata cu 27 de episoade. S-a incheiat cu teribila moarte a lui Denny Duquette, sotul lui Izzy.

Un final emotionant pentru Anatomia lui Grey?
Daca fanii sunt fericiti la auzul acestei vesti, numerosi sunt cei care se intreaba pe retelele sociale care este motivul acestei prelungiri. Producatorii au decis sa faca 25 de episoade in loc de 22 pentru a dezvolta povestea lui Jennifer Grey? Sau sa ii ofere lui Meredith mai mult timp pentru a alege intre DeLuca si noul zeu al ortopediei, Link ? Anticipeaza o noua catastrofa care va mobiliza intreaga echipa Grey Sloan Memorial Hospital timp de o durata mai lunga? Incepand cu 13 martie 2019 serialul urmeaza sa fie difuzat.

Daca nu le veti mai regasi pe Sarah Drew (April) si Jessica Capshaw (Arizona) in acest nou sezon sa nu va mirati. Va exista un nou venit. Este vorba despre Chris Carmack, zeul ortopediei, actor pe care l-ati vazut deja in cateva seriale precum Desperate Housewifes sau Smalville. Deci, suntei nerabdatori sa vizionati sezonul cu numarul 15?

Lasă un răspuns