Top cele mai controversate personaje din seriale

In seriale, se intampla uneori ca unele personaje sa fie detestate de unii si adulate de altii. De la Pretty Little Liars pana la Gossip Girl, trecand si pe la How I Met your Mother, iata care sunt cele mai controversate personaje din serial.

Chuck Bass, « Gossip Girl ». Este foarte greu sa fii mai controversat decat Chuck Bass. Acest personaj din « Gossip Girl », care a inceput ca cineva pe care nu avem cum sa il iubim, a devenit pana la urma preferatul fanilor mai ales datorita relatiei sale cu Blair. Si totusi, Chuck este destul de problematic de-a lungul serialului. Mai trebuie sa va amintim ca a incercat sa o violeze pe Serena, dar si pe Jenny inca in episodul pilot, deja?

Danny Rand, « Iron Fist ». intr-un registru cu totul diferit, Danny Rand, eroul din « Iron Fist » cu siguranta ca nu se bucura de iubirea tuturor fanilor serialului. Matt Murdock, Luke Cage si Jessica Jones sunt perceputi drept adevaratii eroi. Iar Danny Rand este considerat cam ridicol.

Marissa Cooper, « Newportbeach ». Cea care trebuia sa fie perceputa drept eroina din « Newportbeach », alaturi de Ryan Atwod, a fost foarte repede eclipsata de catre prietena sa mai buna. Mai atragatoarea si mai amuzanta Summer Roberts. Si chiar daca este iubita de o mare parte din fani, foarte multi dintre ei s-au saturat de fitele si de capriciile sale.

Piper Chapman, « Orange Is The New Black ». La inceput, toata lumea o compatimeste pe Piper. Lumea sa se schimba de la o zi la alta si ne sunt impartasite temerile sale si angoasele sale. Acest lucru ar fi putut sa continue daca Piper nu si-ar fi dorit sa devina regina din Litchfield. Din fericire putem conta pe Alex pentru a o pune in cea mai buna lumina.

Ted Mosby, « How I Met Your Mother ». Daca Ted este eroul sitcomului de pe CBS, suntem departe de a spune ca este si cel pe care il prefera fanii. Barney este cel care ne face sa radem cel mai mult, dar si cel care ne emotioneaza cel mai tare.

Louis Litt, « Suits ». Oare cine nu l-a urat din toata inima pe Louis Litt inca de la inceput? Gelos, meschin si coleric isi terorizeaza subalternii si nu e ezitat atunci cand a trebuit sa dezvaluie secretul lui Mike.

Alison DiLaurentis, « Pretty Little Liars ». Aceasta este departe de a merita un premiu pentru cea mai buna prietena. Mai ales cand vedem prin ce ii face sa treaca pe Hanna, Spencer, Aria, Emily sau chiar toti elevii liceului. Un veritabil tiran, terorizeaza multa lume din jurul sau si ajunge destul de repede un personaj detestat.

Lasă un răspuns