The Crown – primele imagini cu sezonul 3 în sfârșit dezvăluite

Serialul romantico-istoric difuzat de Netflix s-a reintors in decembrie 2017. The Crown este povestea destinului iesit din comun al reginei Angliei, Elizabeth a-II-a. Au aparut in sfarsit imagini cu sezonul numarul 3 al serialului.

Daca si tu ai urmarit cu sufletul la gura primele doua sezoane ale acestui serial atunci cu siguranta astepti cu nerabdare sezonul cu numarul 3. Cu siguranta ti-a fost dor de Elizabeth, Philip si Margaret. Mai ai putina rabdare, familia regala britanica mai are putin si se reintoarce pe micile ecrane.

Noii Elizabeth si Philip din The Crown. Serialul The Crown are drept obiectiv principal trasarea principalelor evenimente din viata reginei Elizabeth a II-a a Angliei. Episod dupa episod, serialul Netflix a povestit evenimentele marcante din viata acesteia, din viata celei care ocupa tronul Angliei inca din anul 1952. Fiecare sezon in parte este consacrat unui deceniu. Comediana Claire Foy este cea care a interpretat-o pe regina Angliei in primele doua sezoane ale serialului.

Din motive de credibilitate, realizatorii serialului nu isi doreau sa isi imbatraneasca actrita pentru a semana mai bine cu regina. Drept urmare, a fost nevoita sa cedeze locul unei alte actrite, Olivia Colman. Comediana este o alegere aproape evidenta pentru realizatorii serialului. Actrita britanica in varsta de 43 de ani este vedeta serialului politist Broadchurch sau The Night Manager, un mini-serial pentru care a primit un Glob de Aur in 2017. In 2019 a primit un premiu Oscar pentru cea mai buna actrita, pentru filmul The Favourite.

Alaturi de Olivia Colman, in pielea personajului printului Philip nu il vom regasi pe Matt Smith, cum ne-am obsinuit. Si acesta si-a cedat rolul unui alt actor si, contrar zvonurilor, nu este vorba despre Hugh Laurie ci despre comedianul Tobias Menzies. Cei sau cele care sunt fani ai serialului Outlander il vor regasi cu placere pe terifiantul capitan Randall.

Printesa Margaret va fi interpretata de catre Helena Bonham Carter care o inlocuieste pe Vanessa Kirby.

Sezonul cu numarul 2 al serialului The Crown se termina in anul 1964, odata cu nasterea celui de-al patrulea copil al reginei Elizabeth, turblentul Edward. Sezonul cu numarul 3 al serialului va incepe din acest moment si se va intinde pe anii ’70-’80. Vor fi analizate sub lupa relatiile dintre Elizabeth si Phillip precum si cea cu copiii sai.

Lasă un răspuns