Tendința sportwear – ghid de bună purtare

Se pare că tendința sportswear este cea mai în vogă tendință a momentului. Cum se poartă? Dacă și tu te întrebi același lucru, citește acest articol fără a mai sta prea mult pe gânduri.

Iată deci cum poți deveni o adevărată specialistă a stilului sportswear.

Joacă-te cu cele mai frumoase culori și motive. Pentru cel mai frumos look sporty dar șic în același timp reușit, trebuie să te joci cu cele mai frumoase culori, cu imprimeurile sau cu motivele. Nu trebuie deci să apeleze la piesele vestimentare lipsite de originaliate sau de stil. Este important să vii cu un plus de culoare pentru ținuta ta pentru a fi cea mai veselă și mai îndrăzneață.

Și cum vara își face încet-încdet aparția, numai bine. Nu purta însă un total look bej, negru sau alb. Combină o piesă vestimentară în nuanțe închise cu una în culori vii, flashy. De exemplu poți purta un tricou sport sau un pulover tip sweat în nuanțe de roz fluo la o pereche de pantaloni eleganți în nuanțe de negru. Sau o rochie albă la o pereche de adidași sau bascheți cu platforme în nuanțe de roz. Vei obține astfel cele mai frumoase contraste.

Îndrăznește să faci cele mai frumoase suprapuneri. Dacă vorbim despre un look sporty dar șic în același timp, trebuie să ne jucăm și cu cele mai frumoase suprapuneri de piese vestimentare. Dacă iubești la nebunie rochiile lungi și mulate le poți purta fără probleme la o geacă de piele fără mâneci sau la o vestă. Completează ținuta cu o pereche de pantofi slip on leopard sau cu cei mai frumoși bascheți.

Îmbină stilul șic cu confortul. Tendința sportswear este cea mai stilată, mai practică, mai cool, dar și cea mai confortabilă. Nu trebuie să uiți asta. Piesele vestimentare must have? Bascheții, geaca bomber, tricourile polo sau sporty, geaca teddy, bluzele sau vestele cu glugă… cu ele nu ai cum să dau greș.

Lasă un răspuns