Stranger Things, Sezonul 3

Este unul din cele mai asteptate seriale ale anului 2019. Al treilea sezon al serialului Stranger Things va fi difuzat incepand cu data de 4 iulie pe Netflix. Pentru a-i face pe fanii serialului sa mai aiba putina rabdare pana atunci, Netflix tocmai a dezvaluit un trailer oficial al acestui sezon.

Netflix tocmai a dezvaluit un prin trailer al sezonului cu numarul 3 al serialului Stranger Things. La peste un an si jumatate de la incheierea sezonului cu numarul 2, fanii au in sfarsit ocazia sa isi revada eroii preferati – Eleven, Lucas, Dustin si Mike. Si, daca este sa ne luam dupa cele 2 minute si 40 de secunde de imagini inedite, cei patru au evoluat enorm.

Eleven si prietenii sai, inca amenintati de Upside Down. Profitand asa cum trebuie de vara anului 1985, cei patru par sa fi spus La Revedere lumii copilariei pentru a lasa loc bucuriilor oferite de adolescenta, cei patru nu mai sunt copii. Intr-o atmosfera pop si colorata, protagonistii rad si isi impartasesc emotiile. Insa, in trailer, culorile pastelate si atmosfera de bucurie lasa rapid loc unui univers mult mai sumbru…fenomenele supranaturale inca terifiaza oraselul Hawkins si o noua creatura monstruoasa, mult mai infricosatoare decat Demogorgon isi face aparitia. Cum va reusi gasca de adolescenti sa scape de aceasta noua amenintare? Un lucru este sigur – Upside Down nu si-a incheiat misiunea de infricosare a celor patru adolescenti, sa le provoace cosmaruri.

Eleven, Lucas, Dustin si Mike vor avea parte de o multime de noi aventuri, aventuri pe care sunt determinati sa le rezolve de unii singuri, fara sa apeleze la vreun ajutor. Unul din cei patru chiar declara in acest trailer ca nu mai sunt copii. Tot intr-o atmosfera demna de anii 1980, cei patru vor fi nevoiti sa il infrunte inca o data pe The Upside Down, veniti sa ii tortureze in cosmaruri din nou. Eleven pare sa fie din nou cheia rezolvarii diferitelor mistere ale orasului Hawkins si care pare epuizata din cauza folosirii atat de des a puterilor sale supranaturale.

Singurul lucru pe care il mai stim este ca acest nou sezon va avea in centru data de 4 iulie, Ziua Independentei in SUA.

Lasă un răspuns