Sfaturi de la Robert Kyosaki

Daca va doriti o viata mai prospera, atunc este o idee buna sa asculati de sfaturile lui Robert Kyosaki. Acesta este un investitor de succes, dar si un autor celebru al unor carti de educatie financiara. El ramane insa cunoscut pentru bestseller-ul sau „Tata Bogat, Tata Sarac”. Aceasta carte se afla in top 3 al celor mai importante carti de afacere financiara scrise vreodata.

In primul rand, dimensiunea succesului este masurata de puterea vointei voastre. De asemenea, acesta este masurat si de marimea visului sau modul cum gestionezi dezamagirile. La fel ca educatia financiara, calificarile academice sunt si ele importanta. Nu veti avea nevoie de multi bani pentru a va schimba modul in care ganditi. De asemenea, este important sa va cresteti veniturile, dar in acelasi timp sa va scadeti cheltuielile. Este mult mai important sa cresteti spiuritual, decat sa renuntati la visele voastre.

Va trebui sa aveti vise mari si sa ganditi pe termen lung. Veti castiga astfel in fiecare zi putin, dar veti reusi sa faceti pasi mici inainte. Aceasta este cheia succesului pe termen lung, de aceea este o idee buna sa tineti cont de ea. Daca nu veti sti cum sa aveti grija de bani, ei vor sta departe de voi.

Singura diferenta intre o persoana bogata si una saraca este modul cum aceste persoane isi vor folosi timpul. Regula numarul 1 pentru a deveni un om de afaceri cat mai bun este sa nu va luati o slujba pentru banii care vi se ofera. Este bine sa va angajati doar pentru experienta si priceperea pe care o veti acumula la locul de munca. Uneori veti avea succes, iar in alte situatii, veti invata. Nu irositi niciodata o greseala si invatati mereu din acestea.

Daca doriti sa mergeti undeva, cel mai bine este sa gasiti pe cineva care a ajuns deja acolo. Aceasta persoana va va ajuta mult. Cei mai de succes oameni sunt si cei care vor pune intrebari. Ei vor invata in permanenta si vor deveni din ce in ce mai buni pe masura ce trece timpul.

Pentru a va transforma portofelul din unul sarac in unul bogat, va trebui sa invatati in primul rand cum sa va foliositi mintea. O slujba este o solutie pe termen scurt, la o problema pe termen lung. Numai voi sunteti responsabili pentru actiunile pe care le veti face. In interiorul oricarei probleme, se va gasi mereu o oportunitate.

Lasă un răspuns