Rochia din dantelă, cea mai frumoasă rochie a primăverii

O valoare sigură a sezonului estival, rochia din dantelă se poate purta și primăvara, într-o mulțime de ținute, de la cele mai șic până la cele mai romantice. Care sunt cele mai frumoase modele sau cele mai frumoase versiuni ale sale? Vei afla citind acest articol.

Nu mai este nici un secret. Rochia din dantelă este deja un veritabil must have din dressing. Este romantică, este lejeră, este elegantă sau glamour și se poate purta peste tot de la birou până la un garden party.

Cum se poartă rochia din dantelă?

Rochia din dantelă, versiune mai rock sau mai grunge. Nu, rochia din dantelă nu este rezervată doar fetelor cuminți, pudice sau romantice. Ba din contră. Poți fi cea mai lejeră alături de ea dacă o accesorizezi așa cum trebuie. Fără supriză, poți purta o rochie scurtă din dantelă la o geacă de piele și la cizme de motociclist fără toc sau la bocanci. Vei compensa astfel alura ultra feminină a rochiei. Poartă totul la o geantă ultra șic.

Rochia din dantelă versiune baba cool. Rochia din dantelă este demodată? Nu chiar. O rochie din dantelă cu o croială dreaptă se poate purta la un sacou army sau la cizme plate din piele suede pentru un look cool și folk. O cordeluță tricotată poate pune cel mai bine în valoare ansamblul.

Rochia din dantelă în versiune pariziană șic. Dacă vrei să porți rochia din dantelă și să fii șic până la capăt, poartă o rochie mai colorată din dantelă alături de balerini, de un trenci și de o capelină din fetru care îți va sublima ținuta. Ești gata să te simți șic și romantică la fel ca în capitala iubirii?

Tu cum vei purta rochia din dantelă în noul sezon? Care este ținuta ta preferata?

Lasă un răspuns