Poartă denimul peste tot în ținutele tale

Denimul este cu adevărat regele incontestabil al modei în sezonul primăvară-vară 2021. Un veritabil must have care se reinventează mereu și mereu. Se poate purta la orice tip de haine – pantaloni lungi sau scurți, geci, fuste sau rochii, în mici tușe sau în total look, putându-se combina la infinit. Iată cate sunt piesele vestimentare must have în acest sezon.

Rebelă cu blugii destroy. Dar nu blugii clasici, ci cei în nuanțe de alb. Vei obține cea mai frumoasă ținută rock and roll cu o pereche de blugi skinny în nuanțe de alb, cu un model destroy. Vei fi rebelă dar cea mai feminină dacă vei purta un top cu umerii dezveliți.

O atitudine cool alături de salopeta evazată. Salopeta de blugi este cea care te va ajuta să ai un look șic și casual minunat. Cea cu o croiala evazată te va ajuta să fii cea mai cool și cea mai elegantă.

Ultra girly în pantalonii scurți din blugi cu detalii croșetate. Pantalonii scurți din blugi cu detalii croșetate te vor seduce cu siguranță. Sunt foarte originali ornați cu motive și puțin deșirați în partea de jos sunt cei mai frumoși. De purtat cu pantofi albi pentru un stil ultra feminin.

Senzuală în rochia de blugi cu volănașe. Să îți dezgolești umerii este cea mai nouă tendință în vogă a noului sezon. O piesă vestimentară ideală pentru noul sezon care îți va pune umerii în valoare cu minunata sa croiala Bardot și volănașele sale din partea de sus. Vei fi cea ma irezistibilă în această piesă foarte feminină și glamour.

Festivă în geaca de blugi cu ștrasuri. Geaca de blugi cu ținte sau ștrasuri este cea care te va ajuta să te remarci. Cea mai bună idee de purtat alături de rochia neagră și de o pereche elegantă de pantofi pentru un loool ultra cool și sofisticat.

Lasă un răspuns