Pantalonii baggy revin în forță în 2021!

Pantalonii baggy revin în 2021, mai ales în sezonul primăvară-vară 2021 în forță! Croieli, materiale, culori, vei afla totul în acest articol pentru a-l adopta cu stil și pentru a-ți flata silueta.

Pantalonii baggy, numiți și sarouel- pantaloni în arabă, se întorc în forță. Un lucru foarte bun deoarece sunt practici, confortabili și se pot purta cu clasă. Pantalonii fluizi, largi, confortabili, în stil harem sunt cei care își vor pune toate ținutele în valoare.

Materialul este cel mai important atunci când vine vorba despre pantalonii baggy. Este cel care îi conferă stilul și care dă tonul atunci când vine vorba despre ținută. Dacă vrei un look casual, mizează în acest caz pe un material mai fluid precum bumbacul sau inul.

Dar dacă vrei să obții cel mai elegant look cu putință cu ajutorul pantalonilor baggy, mizează pe țesăturile mai nobile precum mătasea sau pe cele care au mai multă ținută.

În ceea ce privește croiala, nu exagera atunci când vine vorba despre partea dintre picioare care nu trebuie să fie prea largă. Va fi greu de purtat alături de un top și pantofi clasici.

Culorile vii au tendința să te facă să pari mai voluminoasă. În timp ce nuanțele mai închise te vor face să pari mai zveltă. Dar dacă vrei să îți pui silueta în valoare, mizează pe bej, pe taupe sau pe corail deschis. Pentru un maximum de eleganță, cele mai frumoase nuanțe precum negrul, griul sau bleumarinul sunt cea mai bună alegere. Modelele cu motive nu sunt o alegere foarte bună.

Pentru a-ți feminiza silueta, cel mai bine ar fi să te joci cu cele mai frumoase contraste. Un top mulat va reechilibra totul. Piesele vestimentare elegante sunt cele mai potrivite pentru cea mai șic ținută. Un sacou slim fit, o pereche de pantofi cu toc… pantalonii baggy pot să fie glamour.

Lasă un răspuns