Netflix anunță data difuzării sezonului 2 al serialului Elite

Poti respira usurat, curand ii vei revedea pe adolescentii rasfatati din Las Encinas. In fata acestui succes planetar, Netflix a decis sa ofere un sezon 2 serialului Elite. Iata tot ce trebuie sa stii despre acesta.

Unele seriale se bucura de un succes imens in randul spectatorilor. Este si cazul Elite, noul serial Netflix dezvaluit in toamna anului trecut. Creatia originala, venita din Spania nu se va termina prea curand si se va reintoarce pe Netflix. O veste excelenta anuntata chiar de actorii serialului pe YouTube.

Cei si cele care au urmarit cu sufletul la gura acest amestec savant de Gossip Girl si How To Get Away With Murder made in Spania nu mai trebuie sa astepte prea mult deoarece serialul Elite se va reintoarce curand. Mai precis, incepand cu data de 6 septembrie 2019.

Scenariul sezonului 2 al serialului Elite. Sezonul 1 s-a incheiat cu o nedreptate insuportabila. Nano era incarcerat pentru uciderea lui Marina, acuzat de faptul ca a ucis-o deoarece a aflat ca era insarcinata. In acest al doilea sezon speram ca se va face dreptate, ca adevaratul vinovat va fi gasit. Se pare ca adevaratul ucigas este Polo si acesta va trebui sa plateasca pentru crima comisa cu sange rece. Christian va fi elementul cheie in cadrul acestei intrigi.

De altfel, vom mai urmari si evolutia relatiei dintre Guzman si Nadia si consecintele acestei relatii asupra Lucreciei. Omar si Ander ar trebui printre altele sa isi consolideze legatura, chiar daca acest lucru nu este tocmai usor, datorita casatoriei aranjate de parintii tanarului dealer.

Distributia sezonului 2 al serialului Elite. Din distributia sezonului 2 al serialului fac parte Itzan Escamilla (Samuel), Miguel Bernardeau (Guzman), Miguel Herran (Christian), Jaime Lorente (Nano), Alvaro Rico (Polo), Aron Piper (Ander), Mina El Hammani (Nadia), Omar Ayuso (Omar), Ester Expósito (Carla) si Danna Paola (Lucrecia). Vom intalni o serie de personaje noi precum Jorge Lopez (Soy Luna, Violeta), Georgina Amorós si Claudia Salas (La Peste), care vor interpreta personajele lui Valerio, Cayetana si Rebecca.

Intrebarea la care nu avem inca un raspuns este aceea daca Maria Pedraza, alias Marina se va reintoarce. Tanara femeie asasinata nu pare sa mai aiba un viitor in acest serial. Doar daca producatorii nu decid sa o introduca pe Marina sub forma unor flashbacks, in genul celor din 13 Reasons Why, cum au facut cu Hannah Baker in sezonul 2. Raspunsul la aceasta intrebare il vom afla curand.

Lasă un răspuns