Iată tot ce trebuie să știi despre Samsung Galaxy S11

Samsung urmeaza sa lanseze un nou smartphone, un Galaxy S11 in februarie 2020. Descopera tot ce trebuie sa stii despre acesta chiar acum.

Dupa Galaxy S10 (si 4 variante ale acestuia), tableta Tab 6 si introducerea lui Galaxy Note 10, se pare ca Samsung mai are o surpriza, lansarea telefonului Galaxy S11. Chiar daca mai sunt sase luni pana la lansarea sa oficiala, deja circula o multime de zvonuri cu privire la acesta. Galaxy S11 se vrea a fi o actualizare a celor patru variante – S10, S10 Plus, S10e si S10 5G. Ar putea poseda in egala masura caracteristici identice cu Note 10, precum culorile (Aura Glow, Aura White si Rose), incarcarea rapida de 45W si senzori foto. La fel ca acesta, ar fi lipsit de mufa jack, de butonul Bixby si de senzorul de frecventa cardiaca.

In plus, suntem 100% siguri ca va exista si o varianta S11 Plus care se va distinge de modelul S11 prin marimea ecranului, autonomia si obiectivele foto. Ceea ce nu stim este daca Samsung va veni cu o editie e mai ieftina.

Galaxy S11 urmeaza sa fie lansat pe piata in februarie anul viitor, inainte de MWC care va avea loc intre 24-27 februarie 2020. Daca este sa tinem seama de obiceiurile de anul tercut, atunci cel mai probabil va fi disponibil pentru pre-comanda in urmatoarele zile, incepand cu martie 2020.

Cat va costa Samsung S11? Pretul lui S10 incepe de la 909 euro, cel al lui S10 Plus de la 1009 euro. Versiunea mai ieftina, S10e costa 759 de euro. Pentru moment, nu avem nici un motiv sa credem ca Samsung isi va creste preturile pentru acest nou model.

Ecranul lui Galaxy S11 se va indeparta de afisajul Infinity Q lasand locul unui ecran AMOLED, cu margini destul de reduse. Zvonurile sustin ca ecranul ar putea fi folosit pe post de difuzor. Ice Univers afirma ca Samsung Galaxy S11, botezat Picasso va avea parte de o imbunatatire majora a aparatului foto. Sa fie vorba despre un aparat foto isocell bright GW1 de 64mpx? Acesta din urma are particularitatea de a combina 4 pixeli pentru o calitate superioara a imaginii si sa ofere imagini de 16mpx considerabil ameliorate.

Galaxy S11 va fi echipat cu un procesor Snapdragon 865, cu un modem 5G precum si cu o memorie LPPDDR 5X si UFS 3.0. Ne putam astepta ca telefonul sa functioneze sub Android 10 Q cu Samsung One UI.

Lasă un răspuns