Galaxy A60 – ecran mare, baterie enormă, un mastodont

Zilele acestea, au scapat o serie de informatii online cu privire la principalele caracteristici tehnice ale noului smartphone Galaxy A60. Astfel, descoperim ca acest smartphone va fi echipat cu un ecran mare AMOLED de 6,7 inci precum si cu o baterie mare, de 4500 mAh. In meniu exista, in egala masura, un senzor de amprente sub ecran si o camera foto tripla.

Fisa tehnica a viitorului A60 tocmai a fost publicata prin intermediul Slashleaks si ne putem astepta la un smartphone impozant. In program gasim un ecran SUPER AMOLED Infinity-U de 6,7 inci cu o rezolutie FHD+. Smartphone-ul este in egala masura echipat cu o baterie impozanta, de 4500 mAh care ar trebui sa ii garanteze aparatului o autonomie foarte buna.

Senzor de amprente sub ecran si camera foto tripla. Constatam prezenta unui SoC mid-range Snapdragon SM6150 de la Qualcomm cuplat la 6 sau la 8GB RAM si la 128 GB spatiu de stocare. In spate exista o camera foto tripla, 32MP+ 5MP + 8MP. Nu mai exista senzorul de amprente in partea dorsala, acesta din urma este plasat sub ecran. In fata exista un modul frontal de 32 MP. La prima vedere aceste caracteristici sunt destul de interesante pentru un smartphone care nu vizeaza gama premium.

Samsung si-a revizuit total gama A dupa cum se poate bine observa. In februarie 2019, Galaxy A10, orientat in gama mid-range a fost anuntat cu un pret de pornire extrem de scazut. Am descoperit in egala masura Samsung Galaxy A50 si Galaxy A30, in cadrul congresului MWC de la Barcelona. Aparate dotate cu o baterie pe masura, de minim 4000 mAh sau chiar mai mult.

Pe langa Galaxy A60 despre care am aflat acum cateva informatii care au scapat pe Internet inainte cu mult de lansarea sa, date privitoare la un alt telefon surprinzator de la Samsung, Galaxy A, au scapat in egala masura online. Galaxy A90 va dispune de un senzor foto culisant si rotativ ceea ce ii permite sa dispuna modulele intr-un fel de „sertar” si sa propuna un ecran fara margini, fara perforatii sau fara breton si sa foloseasca aceeasi senzori, atat in spate cat si in fata.

Lasă un răspuns