Cum se poartă bascheții la o rochie în 2021?

Te-ai plictisit de pantofii tip escarpen la birou sau vrei pur și simplu să porți cât mai mult tendința streetwear? Iată în acest caz, cum ar trebui să porți bascheții la o rochie. Și asta, cu stil.

Tendința boemă este din ce în ce mai înfloritoare. O rochie cu franjuri arată minunat la o pereche de bascheți în tonuri neutre. O ținută de purtat la o mulțime de evenimente minunate.

Dacă faci parte din echipa preppy șic cel mai bine ar fi să mizezi pe bascheți cu platforme de purtat cu șosete dantelate. Adaugă ținutei o vestă cu franjuri, o rochie din dantelă și o geantă albă cât mai minimalistă. Vesta în nuanțe de camel este cea mai frumoasă.

Dacă vrei să fii cât mai minimalistă, poți purta o rochie tip cămașă în nuanțe de kaki la o pereche de teniși Converse, atemporali. Poartă totul la o geantă în nuanțe de grena pentru cel mai frumos contrast și la câteva bijuterii. O ținută sobră dar perfectă pentru a merge la muncă.

Dacă vrei un look mai îndrăzneț, poartă o pereche de Stan Smith cu șosete negre la o rochie neagră în orice altă culoare și la o vestă oversize. Mai sobră sau mai extravagantă, se va potrivi de minune la ținută.

Bascheții holografici sunt cei care te vor ajuta să strălucești ca nimeni alții. Îi porți purta cu un bomber clasic sau trendy, foarte funky, ideal pentru sezonul primăvară-vară 2021. rochia cu volănașe va veni cu o notă romantică minunată. O geantă cu un model tip ghiozdan sau o poșetă pot completa de minune ținuta.

Pentru un minunat look couture poți purta o rochie asimetrică bicoloră la o pereche de bascheți imaculați cu un aspect matlasat. Ochelarii papillon și o poșetuță cu un lănțisor elegant pot completa de minune ținuta.

Lasă un răspuns