Cele mai frumoase fuste ale primăverii 2021

Fie ea foarte mini, cu o lungime sau tip pantalon, fusta este cea mai bună modalitate prin care picioarele tale vor respira în noul sezon. Iată care sunt cele mai în vogă și cele mai frumoase fuste ale primăverii.

Simbol al unei feminității asumate, fusta ar trebui să aibă un loc de cinste la tine în dressing. Mai ales primăvara sau vara. Mulată sau evazată, plisată sau dreaptă, lungă, maxi sau foarte scurtă, aceasta se potrivește tuturor gusturilor și stilurilor.

Fusta midi. Fusta midi este de ceva sezoane încoace un adevărat must have din dressing. Cel mai frumos model este cel cu talia înaltă purtat cu un top cropped pentru a-ți pune cel mai bine silueta în valoare.

Fusta tip trapez. Este un veritabil must have al sezonului nou. În general cu nasturi în față, aspectul său retro merge de minune cu o cămașă elegantă sau din denim. Dar arată foarte bine și cu un tricou cu guler rotund și cu cei mai frumoși bascheți albi.

Fusta boemă. Cea mai confortabilă dar și cea mai frumoasă fustă este cea cu o lungime XXL, un material foarte vaporos, aproape aerian și o alură foarte boemă. Modelele plisate sau cele cu crăpături sexy sunt foarte îndrăznețe. Detaliile florale sunt un must have dacă vrei să arați ca o veritabilă gipsy.

Fusta din piele. Nici prea lungă, nici prea scurtă, fusta din piele este deja un clasic din dressing. Este foarte rock dar și foarte sexy în același timp. Vara cel mai bine ar fi să o porți cu materiale mai lejere precum jersey, in sau vâscoză.

Fusta mini. În versiunea sa clasică, versiunea sa baby doll sau cu motive etnice, arată minunat alături de un top cu guler rotund. Dar și cu o bluză mai largă.

Lasă un răspuns