Cele mai fierbinți locuri de vacanță, tropicale din lume

Calatoriile in locuri insorite sunt mai ieftine ca niciodata, in destinatii cum ar fi India, Mexic sau Insulele Caraibe. In acest articol am selectat 5 destinatii ideale pentru o vacanta tropicala, care sunt mult mai ieftine decat crezi.

Guanacaste, Costa Rica
Indreapta-te catre coastele Oceanului Pacific, in Costa Rica pentru niste pura vida. Provincia Guanacaste este un loc ideal pentru o vacanta tropicala ieftina, multumita hotelurilor la pret accesibil. Un litoral ideal de relaxare pentru intreaga familie. In plus, este aproape si de numeroase atractii turistice precum parcuri naturale, vulcani, si cascade.

Quintana Roo, Mexic
Quintana Roo include zone turistice cum ar fi Cancun, Playa del Carmen, Riviera Maya, Tulum, Isla Mujeres, Isla Holbox si Cozumel. Hotelurile sunt ieftine, multumita concurentei si exista o varietate larga de pachete all-inclusive care sunt perfecte pentru calatori de orice varsta. Distractia este garantata, poti innota in cenote, poti vizita ruinele antice Mayan si te poti odihni pe plaja. Iar toate astea le poti face chiar si in aceiasi zi.

Placencia, Belize
Satul pescaresc este de departe una din cele mai populare destinatii turistice din tara. Aici vei gasi cele mai bune plaje pe malul satului. Poti incerca scufundarea, pescuitul, dar o sa gasesti si numeroase magazine, restaurante si cafenele, ideale pentru relaxare.

Insula Phu Quoc, Vietnam
Phu Quoc este un paradis pitoresc. Insula dispune inca de plaje neatinse dar si de statiuni luxoase accesibile. Pe insula temperatura este una stabila, de 27°C tot anul iar cea mai calda luna este Aprilie, cand temperatura ajunge la 29°C. Poate nu este cea mai ieftina destinatie dar cu siguranta este un loc perfect pentru relaxare.

Negril, Jamaica
In Negril, situat la aproximativ o ora si jumatate distanta de Montego Bay, vei gasi hoteluri ieftine si un mix de locuinte mobile si unice. O sa mai gasesti recifi de corali si Seven Mile Beach. Ce nu o sa gasesti sunt optiunile arhipline si scumpe de all-inclusive-uri, ceea ce poti gasi in schimb in Montego Bay.

Lasă un răspuns