Cămăși – cele mai frumoase modele ale sezonului

Albă sau din blugi, uni sau cu imprimeuri, cămașa are o mulțime de atuuri. În această vară trebuie să o porți mai mult ca niciodată, variind stilurile și compunând cele mai frumoase ținute.

Sinonim al eleganței și al unui look de working girl, cămașa poate să fie purtată și la cele mai frumoase ținute cool sau casual.

Pentru un look fără greșeală, poți miza fără probleme pe modelele clasice: albe, cu mâneci lungi sau cu o croială ajustată. Alături de o fustă midi sau de pantaloni eleganți, chiar și de blugi, nu ai cum să dai greș.

Pentru un look mai cool și mai în tendințe iată care sunt detaliile de privilegiat:

– cămășile cu un guler tip lavalieră care te vor ajuta să ai un minunat look seventies. Dar și cu un guler Claudine care sunt și ele încă de actualitate.
– referințele exotice. Adică cele mai frumoase cămăși cu modele precum cactuși, păsări sau flori hawaiiene. Imprimeurile exotice sunt vedetele acestui sezon.
– influențele rock. Carourile cu un stil grunge dar și gulerele cu un stil mai rockabilly, dar și țintele sau nasturii cu un model mai folk.
– modelele bicolore. Dungile grafice sau bulinele delicate sunt cele care te vor face să fii cea mai trendy și cea mai cool. Trebuie doar să îți alegi echipa- dungi sau buline?
– culorile pastelate. Nu ai cum să treci pe lângă cele mai frumoase nuanțe de albastru Serenity sau roz quartz, cele mai cool nuanțe ale anului 2016, după Pantone. Vara sunt cele care îți vor pune bronzul în valoare.
– vara nu trebuie să te privezi de cele mai frumoase modele de tunici, de cămăși fără mâneci sau de cele oversize. Alături de o pereche de pantofi cu platforme vei obține un look sixties minunat.

Lasă un răspuns