Blugii kick flare – iată noii blugi în tendințe

O mică noutate din dressing, blugii kick flare sunt cei care îți va pune în valoare toate ținutele în această primăvară. Vei afla totul în acest articol despre cea mai sexy pereche de blugi care îți dezvăluie cea mai senzuală parte a corpului, gleznele.

Ai luat deja o supradoză de blugi skinny, slim sau evazați clasici? Ar trebui să încerci în acest sezon primăvară-vară 2021 să îți schimbi puțin obiceiurile și să îți dezvălui cu subtilitate gleznele. După reîntoarcerea în forță a pantalonilor foarte evazati, pallazzo sau labă de elefant, iată că un alt model de blugi evazați apar pe scena modei. Blugii kick flare te vor seduce și pe tine cu siguranță. Va seduce cu siguranță toate fashionistele îndrăznețe, cu siguranță.

Ce sunt pantalonii kick flare? Există două modele de blugi kick flare, cu franjuri care te vor face să ai cel mai frumos look boho casual și cei kick flare cu tivuri care îți vor asigura cel mai frumos look trendy și șic. Dar au amândoi un lucru în comun. Este vorba despre talia înaltă, ideală pentru a ascunde imperfecțiunile. Croiala lor dreaptă, slim și apoi brusc evazată de la genunchi te va sublima.

În plus, se potrivesc oricărei morfologii sau stiluri. Trebuie doar să lași fashionista din tine să se exprime.

Cum se poartă blugii kick flare? Cele care vor să aibă un look casual minunat îi pot purta alături de o pereche de bascheți albi și de o cămașă. pantofii tip escarpen sau sandalele cu șireturi sunt o altă idee foarte bună. Dar îi poți purta și alături de un tricou simplu, mai mulat care te va ajuta să creezi un contrast foarte frumos cu partea de jos.

O pereche de blugi kick flare în nuanțe de negru, alături de pantofi kaki și de o bluză verde te va face să fii cea mai modernă.

Lasă un răspuns