Aparatele de aer condiționat – indispensabile în timpul verii

Vara se apropie cu pasi repezi, iar temperaturile ridicate vor incepe sa dea mari batai de cap oamenilor. Acestia au nevoie de un spatiuracoros unde sa se adaposteasca si unde sa petreacamomente relaxante motiv pentru care tot mai multi aleg sa isi doteze locuintele cu aparate de aer conditionat.

Marile magazine vin cu o multime de astfel de oferte ceea ce inseamna ca alegerea nu va fi deloc una usoara. Modelul ales trebuie sa corespunda nevoilor zilnice ale familiei si trebuie sa aiba un raport calitate –pret excelent astfel incatinvestitia sa fie una cu adevarat profitabila.

In plus, aparatul de aer conditionat trebuie sa fie prevazut cu un filtru anti-praf si un filtru antibacterian care sa asigure eliminarea impuritatilor. Cei din jur au dreptul sa respire un aer curat, iar copiii trebuie sa se joace intr-un mediu lipsit de bacterii astfel incat sa se dezvolte cat mai armonios cu putinta.

Un aparat performant si eficient trebuie sa se incadrezeintr-o clasa energetica superioara astfel incat sa nu aiba un consum ridicat de energie electrica. Noile modele reusesc sa economiseasca pana la 30% mai mult curent ceea ce reprezinta un mare punct in plus in momentul achizitionarii.

Pentru cei pasionati de tehnologie, o noutate in domeniu o reprezintafunctiaWi-Fi Ready care permite aparatului sa fie controlat de la distanta. Cu ajutorul unei aplicatiidescarcate pe smartphone, utilizatorul poate sa porneasca/opreasca dispozitivul in functie de preferinte.

Este mai mult decat utila pentru serile calduroase de vara candoamenii isi doresc sagaseasca o atmosfera racoroasa atunci cand revine de la munca.

Lasă un răspuns