7 rezoluții pentru această primăvară

Rezolutiile nu ar trebui sa fie rezervate doar pentru inceput de an sau doar pentru luna ianuarie. Iata cateva si pentru primavara.

Iesi mai mult afara. Ahh.. primavara! Zilele sunt mai lungi, soarele se reintoarce sus pe cer, natura revine la viata… iar lumina te ajuta sa fii mult mai bine dispusa. Cu siguranta ca ai observat si tu ca oamenii sunt mai zambitori. Iesi deci mai mult afara si profita din plin de aerul curat. Primavara are un efect dinamizant asupra ta. Ar trebui sa profiti din plin de asta.

Fa mai multa miscare. In ianuarie ti-ai propus sa faci mai multa miscare dar inca nu ai reusit? Nu renunta. Daca este cazul, iti poti schimba obiectivele sau scopul. Si poti incerca sa fractionezi obiectivele in mici etape pentru a-ti pastra motivatia la maximum.

Schimba un obicei. primavara este anotimpul reinnoirii. Cum ar fi daca ai incerca sa profiti de asta si ai renunta la un obicei nesanatos, pe care sa il inlocuiesti cu unul sanatos? Unele obiceiuri s-ar putea chiar sa te ajute sa traiesti mai mult.

Trezeste-te mai devreme. Zilele sunt mai frumoase si mai lungi pe timp de primavara. Pentru a putea profita la maximum, ar trebui sa incerci sa te trezesti cat mai devreme. In acest fel, vei avea impresia ca lumea iti apartine, dupa cum spune faimosul dicton. Orcum, ar trebui sa incerci sa te trezesti mai devreme pentru a incepe asa cum trebuie ziua.

Citeste mai mult. Ai renuntat in ultima vreme la lectura in detrimentul filmelor si serialelor? A venit momentul sa ai din nou o relatie foarte frumoasa cu lectura. Stiai ca 6 minute de lectura zilnica te pot ajuta sa scazi nivelul de stres?

Mizeaza pe dezvoltare personala. Daca vei invata mai multe despre propria persoana sau despre un anumit subiect care te intereseaza, vei reusi sa te deschizi inpspre lume si sa iti largesti orizonturile. Ai nevoie deci sa te lasi dusa de un nou elan.

Intareste legaturile importante din viata ta. Relatiile cu cei din jur sunt cele mai importante si ar trebui sa se afle in centrul preocuparilor tale.

Lasă un răspuns